Over AB-Rent

Tijdbesparend, efficiënt en ergonomisch werken? Daar zorgt AB-Rent voor.

Wij zijn een jong en gedreven machineverhuurbedrijf in Brugge. In ons uitgebreid aanbod vind je machines voor o.a. grondverzet, (tuin)bouw en industrie. Deze kan je voor een korte of lange periode huren.

Als bedrijf of particulier vind je ongetwijfeld bij AB-Rent een machine voor jouw werkzaamheden. Bovendien leveren we deze met ons eigen transport bij jouw thuis, op je bedrijfsterrein of werf. Zo garanderen wij jou een vlotte en persoonlijke service.

Bij AB-rent hebben we liever een tevreden klant dan een verre vriend. Daarom stellen wij ons zeer flexibel op. Geen vraag of telefoon is teveel. Je krijgt van ons altijd een enthousiast en oprecht antwoord.

Waarom kiezen voor AB-Rent
AB-Rent verhuurt goed onderhouden en recente machines aan bedrijven en particulieren. Met onze uitgebreide technische kennis, geven wij je graag het nodige advies om te kiezen voor de meest geschikte machine. Ook voor grote projecten denken we met je mee. Bij AB-Rent krijg je steeds een praktische en doordachte totaaloplossing afgestemd op jouw noden.

AB-Rent stelt alles in het werk om de machine te leveren waar en wanneer jij dit wenst zodat de geplande werken vlot van start kunnen gaan. Wij kiezen voor een flexibele en persoonlijke aanpak. Daarom is het mogelijk om zowel telefonisch als online een machine te reserveren. Wij luisteren naar jouw voorkeuren en verwachtingen.

Bij aanvang van de huurperiode krijg je steeds een duidelijke toelichting over het gebruik van de machine. Ervaar jij problemen met een toestel tijdens de huurperiode? Dan staan we stand-by met telefonische uitleg of komen we hulp bieden ter plaatse.

Zit de huurtermijn erop? Dan mag je van ons een vlotte afhaling en correcte factuur verwachten.

Meer weten over wat we voor jou kunnen doen? Neem dan snel contact op met een enthousiaste medewerker.
Waarom huren?
Onze troeven
Steeds de juiste machine voor het geplande werk
Flexibel in huurtermijn en type machine
Vlot geleverd op jouw verkozen locatie
Online reservatie, levering & communicatie
Heb je interesse in één van onze machines?