Over AB-Rent

AB-Rent te Brugge is een jong en gedreven verhuurbedrijf met een uitgebreid aanbod van machines voor o.a. grondverzet, (tuin)bouw en industrie. Onze focus ligt op kwaliteitsvolle grondverzet machines.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het huren van recente en perfect onderhouden machines. Deze leveren we met transport in eigen beheer bij jouw thuis, op je bedrijfsterrein of werf.

Bij AB-Rent kan je eenvoudig online je machine reserveren, bij voorkeur een aantal dagen op voorhand.

Waarom kiezen voor AB-Rent
Werken gepland maar geen idee welke machine je daar voor nodig hebt? Wij helpen je graag verder zodat je de juiste machine voor het beoogde werk krijgt. We bieden een totaal oplossing van de nodige machines voor jouw project.

Krijg je tijdens de werkzaamheden te maken met onvoorziene omstandigheden? Neem dan snel contact op zodat we een gepaste oplossing kunnen bieden.

Wat met problemen en defecten? We zijn stand-by met telefonische hulp voor je opstart of problemen tijdens de werken. Is de machine defect? Dan komen we zo snel mogelijk langs en zorgen we voor een herstelling ter plaatse. Blijkt reparatie te tijdrovend, dan bieden we je een vervangtoestel aan zodat je de werken snel kan heropstarten.

Meer weten over wat we voor jou kunnen doen? Neem dan snel contact met ons op.
Waarom huren?
Onze troeven
Steeds de juiste machine voor het geplande werk
Flexibel in huurtermijn en type machine
Vlot geleverd op jouw verkozen locatie
Online reservatie, levering & communicatie
Heb je interesse in één van onze machines?